Drs. Johan Arendt Happolati
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Beginselverklaring:
 Eindelijk schrijf ik je weer, omdat er grote dingen staan te gebeuren en wel door toedoen van mijnheer Van Schoonbeke. (Openingszin uit de roman 'Kaas' van Willem Elsschot, 1933)
 
stijlvol
met liefde voor de taal
grappig
voor elck wat wils
plagen mag, judassen niet
 geen gedonderjaag met andermans lief
QUALITY PRODUCT
 
MADE IN
BRUGGE
FLANDERS
 

Medebloggers:
 
(NL) Aargh
(S)   Baasbraal
(NL) Babbel
(NL) Dawolf
(NL) Djust
(NL) Eefs log
(NL) Fredzijn U 19.02.09
(NL) Givamo
(B)   Ils
(B)   Irimi
(B)   Ivo Victoria
(NL) Jenni 
(B)   Junegirl
(NL) Margot
(NL) Miss Punt 
(NL) Muisgrijs U 04.01.08
(NL) Soyrosa
(B)   Tante Annie
(NL) T!EN
(B)   Weegbreker
(B)   Wizzewasjes
 
 
Over ons Nederlands:
 
 
(*)       Aanraders
  Nú lezen! Allen daarheen!
  (Nieuw, dus...)
Het einde?

Medebloggers,

Ik denk dat die luitjes van mijndomein.nl meer hebben afgebeten dan ze kunnen kauwen, want die verhuis, dat is 1 grote ellende gebleken.

Mijn blog stond toch al op een laag pitje (beetje gebrek aan inspiratie), maar nu denk ik er ernstig over na om er maar helemaal mee op te houden. Ik heb nu eens mijn vroegere logjes bekeken en blijkt dat de lay-out soms helemaal overhoop is gegooid. Tot overmaat van ramp staan er soms berichten uit de conceptenbox heel eenvoudig gepubliceerd. Ik heb geen zin om het werk van jaren allemaal te gaan zitten rechttrekken.

Bovendien - en dat is het grootste probleem - wordt mijn reactiebox overspoeld met spam. Er zit zelfs spam tussen in Chinese karakters, kun je nagaan. Als mijndomein.nl er zelfs niet in slaagt spam met Chinese tekens tegen te houden, dan zegt dat toch wel iets over hun expertise.

Ik moet nu dus noodgedwongen mijn spamfilter inschakelen, zodat uw reacties eerst door mij moeten goedgekeurd worden. Dat is dus jammer, omdat je als reageerder niet meteen ziet of je reactie ook daadwerkelijk is toegekomen.

Waarvoor excuus.

De Drs.

Reacties

Drs. Johan Arendt Happolati op 11-11-2012 12:57

Ach, nu zijn de laatste reacties in de kolom aan de linkerkant ook al verdwenen. Jongens toch, jongens toch. Het houdt niet op.

Drs. Johan Arendt Happolati op 11-11-2012 13:31

Daar zijn ze terug ...

Je blijft knoeien

babbelegoegje op 11-11-2012 17:24

Ja, het is ook zo, je blijft bezig. Hoewel bij mij nu alles welredelijk gaat. Maar ik heb een stijl met een aparte rechter kolom, hr.drsje. En die is vrij gemakkelijk te bewerken. Het blijft doorgaan met de spam. Ik heb ook het idee, dat de jongens van punt niet echt proffesioneel zijn, maar ze doen wel hun best. Want ze zijn al maanden bezig, eerste de voorbereiding en toen de verhuizing. Ze proberen ons wel te helpen om ons puntje te behouden, denk ik. En 'mijn domein' schijnt snel problemen te krijgen als er veel bloggers bij komen. Heb ik van anderen gehoord.

Leuk, dat u dat citatennet ook mooi vind. Ik mag daar graag wat rondneuzen.

Zal even opzoeken welke stijl ik heb, ben haar naam even vergeten nl. :)

babbelegoegje op 11-11-2012 17:32

Is Lilly. Die stijl, hr.drsje.

Die spam is ook ellendig. Maar vijf per dag is nog wel te doen. En je verwijdert ze ook vrij gemakkelijk in "de laatste reacties' naast daar waar "spam'ook staat in beheer van reacties. Maar ja, je moet het wel regelmatig doen hoor, grijns... anders loopt het aantal natuurlijk wel flink op. :)

Haba op 12-11-2012 10:42
Goede morgen Drs, ik heb wel de spamfilter ingeschakeld, maar de meeste reacties komen niet in de spambox terecht hoor, alleen de echte spam en door een vreemde kronkel de reacties van mevrouw Que en Mevr. Marjan. Ik heb dus wel de spamfilter ingeschakeld maar ook de 'direct publiceren van reacties' aangevinkt, en dat werkt goed.
Drs. Johan Arendt Happolati op 12-11-2012 11:03

Waarvoor dank, Vrouwe Haba,

Uw reactie kwam ook meteen goed terecht. U bent blijkbaar geen spammert :-). Ik ga nu even mijn instellingen nazien en het precies doen zoals u het voorstelt.

Met vriendelijke groeten,

De Drs.

Tonneke op 15-11-2012 17:41

Goedemiddag Drs Happolati . Tja het is geen echte vooruitgang dat nieuwe punt2 . Ook ik krijg de nodige spam , al gaat het de laatste dagen redelijk en hoef ik alleen s ochtends spam te vegen ... Maar laat ik het afkloppen ( zit nu heftig op mijn houten tefel te kloppen )

Ik heb de spamfilter uit , omdat anders veel puntmensen niet kunnen reageren .Mijn hele archief is ook gepubliceerd , moet dat nog veranderen maar dat is ook een arcief van 5 jaren ...poeh , geen beginnen aan eigenlijk . En de punthoofden , volgens mij zitten die meer te neuspeuteren idd .....

Hopelijk ziet u het nog een poosje aan met punt , want er zijn er al zoveel verdwenen ....

babbelegoegje op 16-11-2012 03:13

Ach, die chinezen,hr. Drsje, ik krijg tegenwoordig steeds meer engelse spam. Halfbakken engels, ze zouden eerst toch eens de moeite moeten nemen, om eerst even bij u op de links een goed vertaalprogramma te bezoeken. het lastigste is, dat je van die figuren niet in één oogops;ag ziet, dat het een spammert is. Dan twijfel ik wel eens even en moet ik het eerst weer openen en lezen. De rest is snel genoeg verwijderd, als je het mar een beetje bij houdt. Nog een nadeeltje is, dat ik wel alerts krijg in mijn mailbox en dat is zo triest. Denk je, a h allemaal leuke berichtjes, is het voor een groot deel spam. Maar nu ik ze eerst op mijn weblog verwijder voor ik de mail box open, erger ik me er minder aan.

babbelegoegje op 16-11-2012 03:15

Zie, zit ik weer bij u in de spambox. En daar erger me ik me nog veel meer aan. je schrijft iets en dan verdwijnt het, en daar kan ik niet zo goed tegen.

babbelegoegje op 16-11-2012 03:19

En dit tweede berichtje komt dan weer niet in de spambox, dat is toch op zijn minst heel opmerkelijk. Volgens mij pikken ze er gewoon maar eens wat uit, een soort steekproeven.

frank-103 op 26-11-2012 20:56

Beste drs,

de luitjes van blogger vallen je dan niet overdreven lastig met nieuwe layouts, maar die zijn er wel! Als u op mijn slaapverwekkende blog een bericht van twee jaar geleden opent ziet u dat het formaat van de foto's en de layout van een bericht ook ernstig te wensen laat, kennelijk hoort het bij het bloggen, is het iets waar wij allen mee moeten leven! Ik zeg u: adem in en adem uit, anders haalt u de volgende verbetering van uw blog niet....

Uw Frank-103

Layoutkenner

Wil/Zizy op 27-12-2012 14:48

IK voel met u mee hoor drsje.. ik ben ook absoluut niet tevreden over punt 2.. denk er hard over een ander domein te gaan proberen... Misschien iets voor in het nieuw jaar voor mij... want ik breng zelfs de moed niet op nu om mijn blogcontacten/ linken te gaan filteren.. want dat hebben ze ook zo ingewikkeld gemaakt.

Ik denk nu ... ik zie het allemaal wel in het nieuwe jaar.

Wens u een fijne jaarwisseling een een gezond en leuk 2013  toe.

Groets.

Wil/Zizy

Drs. Johan Arendt Happolati op 30-12-2012 05:21

Dank, beste Wil.

Ook voor u het beste voor 2013 toegewenst.

Uw Drs.

Haba op 30-12-2012 12:56
Gewoon volhouden Drs, in het begin kon ik ook helemaal niet overweg met de nieuwe punt. Maar zo langzaam aan gaat het wel wat wennen. Ik wens u alvast een fijne jaarwisseling toe, past u wel op met vuurwerk? Een feestelijke groet van mij Haba
Babbelegoegje op 18-04-2013 15:12

Hr.drsje, ik kom u even de groetjes brengen...

Rob op 12-08-2013 20:30

Onregelmatig heb ik het bloggen weer opgepakt.

Jammer dat de inspiratie hier stil gevallen is.

Vrolijke Vakantie groet,

bdkyksj op 28-11-2013 05:21
drs.punt.nl abdkyksj [url=http://www.g02k745q8ycm42o8d9l7ck0x0jh66w3ss.org/]ubdkyksj[/url] bdkyksj http://www.g02k745q8ycm42o8d9l7ck0x0jh66w3ss.org/
louis vuitton purse op 02-12-2013 20:56
I was fairly pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this excellent read!! I definitely enjoying each and every small bit of it and I've you bookmarked to have a look at new stuff you blog post. louis vuitton purse
Rob op 05-07-2014 19:59

Zonder veel opmaak schreef ik alleen letters, woorden en zinnen op mijn punt.nl-blog.

Na lang aarzelen ben ik verhuisd naar robalberts.wordpress.com.

Een aantal bloggers ben ik uit het oog verloren en een aantal zitten nu op facebook.

Van Drs. Johan Arend Happollati lees ik toch graag weer een blogbijdrage op het internet.

Vandaar mijn bezoekje hier.

Vriendelijke en uitnodigende groet,

ken berry op 24-06-2017 18:37

The review for best router is my favorite for this site , I visited recently.

Julia Kentwood op 24-06-2017 18:40

The best roundup of earbuds on the Audiojudge blog is my best readup in recent time.

Jackson Josian op 17-08-2017 18:35

Some of the best information I've read recently on here about certain types of things here.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl